Home » Web Design » Realizare site
 

Realizare site


Suntem ca ceilalti dar facem lucrurile altfel: Creativ si Bine
Nu ne pricepem ca toti la fotbal, politica si masini dr ne pricepem ca foarte putini la marketing, publicitate si creare site-uri pofesionale
Design personalizat pe tematica firmei

Pentru ca intotdeauna "prima impresie conteaza", punem accent mai ales pe aspectul site-ului. Design-ul va fi realizat conform sugestiilor dvs. si de artistul nostru grafic.

 

Panou de administrare inclus

Site-ul pe care vi-l realizam va avea un panou de administrare inclus din care veti putea adauga si modifica continut text, imagini, oferte, etc. Totul este realizat foarte simplist pentru ca dvs. sa nu va complicati, fiind necesare cunostinte minime de IT.

 

Promovare in Google pe cuvintele cheie

Dupa ce aveti site-ul facut à la carte, va fi disponibil publicului tinta prin intermediul motorului de cautare Google. La cautarile dorite de dvs. site-ul va aparea in prima pagina, garantandu-va astfel un numar considerabil de vizitatori si posibili clienti.

 

 

Timp de realizare scurt

Pentru ca timpul inseamna bani, mai ales in Romania, va realizam site-ul dorit in maxim 10 zile de la primirea confirmarii dvs. De asemenea, oferim si mentenanta si asistenta gratuita pentru proiectele realizate de noi.

 

 

Socializare si monitorizare

Suntem tot timpul in pas cu moda online! In Romania, Facebook a avut o ascensiune extraordinara, multe firme cunoscandu-si noi clienti prin intermediul acestei retele de socializare. Puteti trimite si discuta cu mii de persoane in timp real, distribui si afisa imagini catre utilizatori.

 
 
 

Formular cotatie pret

Va rugam sa descarcati, sa completati si sa trimiteti la contact@powerimage.ro formularul atasat, pentru a va putea oferi o cotatie de pret