Home » Servicii si Produse » Design
 

Design

Designul trebuie realizat dupa dorinta clientului dar intotdeauna trebuie sa fie si sa aiba niste standarde de bun simt, frumusete si inovatie. Amprenta designer-ului trebuie sa fie discreta dar ferma si sa se integreze armonios in cerintele clientului.

 

 
 
 

Logo & identitate vizuala

 
 

Business-ul tau incepe cu un logo de calitate care sa te reprezinte in fata clientilor. Sigla ta va apare incepand cu materialele promotionale, ambalajele de produs si sfarsind cu banala factura personalizata. Logo-ul iti va influenta pozitiv afacerea si te va face cunoscut pretutindeni.

 
 
 
 

Procesari foto

Manipularea fotografiilor reprezinta o simbioza intre fotografie si design-ul grafic. Combinarea diferitelor elemente grafice pentru a creea o imagine unica necesita atat creativitate cat si cunostiinte de lucru in programe dedicate (Corel, Photoshop, Photoimpact)

 
 
 
 

Design 3D

 

In grafica computerizate 3D, modelarea tridimensionala reprezinta un proces de dezvoltare matematica al unui obiect folosind un software specializat. Produsul final este un model 3D. Produsele pot fi modelate automat sau manual. Procesul manual de modelare este simlar cu artele plastice, in special cu sculptura.