Home » Publicitate Facebook » Oferta de servicii
 

Oferta de servicii

Solutia de baza (one-time setup) include:

●    Creare Facebook business page personalizat, design profesional (imagine wall banner + pagina principala) pentru consolidarea brand-ului . Sabloane pentru exemplificare: http://play-system.net/templates
●    Minisite pe Facebook (3 pagini personalizate, formular de contact, meniu, etc.) in 15 zile lucratoare de la semnarea acestei oferte.
●    Optional: instalare script de stimulare a vizitatorilor sa dea click pe “Like”. Include o versiune publica a paginii de business care indeamna vizitatorii sa dea click pe “Like”, precum si o versiune vizibila doar fanilor paginii (cei care au dat deja “Like”).
●    Instalare aplicatie “Viral Power Ad” impreuna cu design pagina initiala cu detalierea ofertei promotionale si pagina de reward unde vizitatorii afla cum pot intra in posesia produselor promotionale dupa ce se inscriu in aplicatie.
●    1 campanie publicitara pe Facebook inclusa in pret. Aceasta se va executa dupa 30 de zile calendaristice de la instalarea minisite-ului pe facebook indiferent de numarul de persoane inscrise in aplicatie.
●    Gratuit: Rezervarea adresei de Facebook personalizate pentru pagina de business (de exemplu: www.facebook.com/numele_afacerii).
●    Hosting inclus (primul an) pe server securizat (https) cu certificat digital SSL in conformitate cu cerintele Facebook intrate in vigoare la 1 Octombrie 2011.
●    Cont personalizat Twitter si Youtube cu sabloane profesionale pentru fiecare. Unde este cazul se va creea cate un cont.


Servicii lunare ( optional)

●    Postare mesaje informative pe Wall-ul paginii de business precum si pe Twitter pentru intretinerea unei pagini active si fidelizarea fanilor.
●    Creare si administrare evenimente personalizate (Facebook Events) in vederea promovarii paginii de business. Exemple (depinde de specificul afacerii): o seara deosebita cu invitatie speciala, degustare de vin/alte bauturi (una gratuita la intrare), sedinte foto cu postarea fotografiilor pe pagina de business si fanii sunt incurajati sa faca “tag” persoanelor recunoscute in fotografii, concursuri cu premii (generice) la sfarsit si castiguri prin tragere la sorti (se incurajeaza interactiunea clientilor cu pagina de business: de exemplu cine posteaza fotografii sau povestiri interesante are parte de mai multe sanse de castig la tragerea la sorti), etc. etc., posibilitatile raman de discutat cu fiecare in parte in functie de specificul lor.
●    Campanie de publicitate sponsorizata pe Facebook pentru formarea unei baze de fani ai paginii de business si inscrierea lor in aplicatia “Viral Power Ad”. Ce este inclus: administrare gratuita a campaniei plus design imagine si text pentru toate reclamele.
●    Administrare gratuita a campaniei plus design imagine si text pentru toate reclamele.

 

Cere ACUM o cotatie de pret