Home » Publicitate Facebook
 

Publicitate Facebook

Multă lume crede că Facebook este doar un simplu loc în care îşi pot împărtăşi gânduri, emotii, filozofii sau fotografii. Dacă însă vei privi mai în profunzime, vei vedea că facebook este un puternic instrument de publicitate pentru orice business. Cum aşa te vei întreba? Simplu. Facebook are peste 800 milioane de utilizatori, majoritatea fiind prezenţi zilnic pe această reţea de socializare. Acesti oameni sunt deschişi la a primi informaţii de tot felul, inclusiv mesaje promoţionale. Dacă e aşa de ce să nu profiţi şi tu şi să începi chiar acum să-ţi promovezi firma?

Dacă e așa, de ce să nu profiți și tu și să începi chiar acum sa-ți promovezi firma?

Facebook iese în întâmpinarea ta prin asa numitele "Facebook Pages". Acestea sunt mini pagini web care deja au nişte aplicaţii foarte puternice ca wall-ul, event-urile şi cu posibilitatea de a încorpora încă multe altele. Un alt beneficiu major este aşa numitul "News Feed" (fluxul de ştiri). Când cineva îţi dă "Like" paginii tale, status-ul acelei persoane se va modifica dând astfel posibilitatea şi prietenilor lui mai curioşi să arunce o privire peste aceasta. Vei obţine astfel o expunere gratuită şi virală a afacerii tale.

Unul dintre cele mai importante motive pentru a alege reclamele sponsorizate pe Facebook este costul mai redus şi posibilitatea mai mare de targetare a acestora în comparaţie cu cele făcute pentru un site normal. Combinaţia dintre publicitatea sponsorizată pe Facebook şi pagina afacerii tale de pe acelaşi site este foarte eficientă. La început publicitatea îţi va aduce noi fani ai paginii tale iar aceştia la rândul lor vor aduce alţi şi alţi prieteni de-ai lor. La un moment dat vei putea renunţa la reclamele sponsorizate pentru că, prin caracterul său viral şi efectul de bulgăre de zăpadă, Facebook îţi va genera mai mulţi şi mai mulţi fani ai paginii tale şi implicit mai multi clienţi pentru afacerea ta.

De asemenea Facebook te ajută să oferi încredere în afacerea ta pentru că atunci când primeşti un "Like", primeşti de fapt un vot de încredere. Imaginează-ţi că 1000 de oameni dau "Like" paginii tale şi doar 100 dau "Like" paginii competitorului tău (presupunând că are şi acesta o pagină). Este clar aşadar că un potenţial client va dori să facă afaceri cu tine în detrimentul competitorului. Totodată o pagină de business te ajută să-ţi creezi relaţii de prietenie, să socializezi cu vizitatorii şi să-i transformi foarte uşor în cumpărători.

Să ai o pagină de business pe Facebook a devenit la fel de important ca şi a avea propriul site indexat pe Google sau Yahoo. Noi te vom ajuta să ai o pagină business profesională, care să reflecte imaginea firmei tale la un preţ foarte rezonabil. Începe acum să foloseşti Facebook pentru a-ţi creşte numărul de potenţiali clienţi pentru afacerea ta! Contactează-ne chiar astăzi pentru a cere o cotaţie de preţ!